ÇANAKKALE / BİGA - Yeniçiftlik Ortaokulu

Etiket Sonuçları: mem

Haydi Çanakkale Evladımıza Sahip Çıkalım

Sayın takipçilerimiz , Ahmet Alp için herşey....Birlik olmanın zamanıdır .

2. Dönem Sınav Tarihleri Güncellenmiştir.,

Sevgili öğrencilerimiz bu hafta yayınladığımız sınav tarihleriniz Bakanlığımızdan gelen bilgi güncellemesi ile haftaya alınmıştır. Yeni güncek sınav tarihleriniz aşağıdaki gibidir.

Diğer sınav tarihleri geçersizdir.

Mrt

Yaşlılara Saygı Haftası Panomuz Betül DEMİR ve Nilüfer ŞENYILMAZ tarafından özenle hazırlandı. Büyüklerimizin pamuk ellerinden öperiz.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası

"Allah Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın" Mehmet Akif ERSOY

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma programı okulumuz bahçesinde 12 Mart Perşembe günü, bağımsızlığımızın sembollerinden biri olan İstiklal Marşımızın kabulü ve yazarı Mehmet Akif ERSOY´u anmak, bunun yanında yeni nesle aktarmak adına öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

6 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı kapsamında öğrencilerimizin daha sağlıklı tercihler yapmaları amacıyla tercihte bulunabilecekleri çeşitli illerinde bulunan liseleri veri analizleri ve görsel tasarımları hazırlanan materyaller ile tanıtıyoruz.

Mrt

1 - 7 Mart Deprem Haftası Tatbikatımızı Yaptık.

Deprem Haftası'nda dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde vatandaşlarımızın depreme karşı hazırlıklı olmasının sağlanması, depremden korunma yollarının anlatılması ve toplumda afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

İlkokul sınıflarımız, Anasınıfımız, Özel eğitim sınıflarımız ve 8. sınıf öğrencilerimizin deprem esnasında Çök-Kapan - Tutun yöntemini uyguladık ve deprem bitiiğinde okulumuzu tahliye sürecine geçerek toplanma merkezimizde buluştuk.

Ara

İlimizde yapılan Çanakkale Atatürk koşusu küçük erkekler olarak  İl  4.üsü olarak madalyamızı aldık. Berkay ANIL adlı sporcumuzu ve katılan tüm sporcularımızı kutluyoruz. Okulumuza gurur yaşattılar.