ÇANAKKALE / BİGA - Yeniçiftlik Ortaokulu

Kantin İhale Duyurusu

Yeniçiftlik İlk/Ortaokulu Kantin İhalesi için gerekli iş ve işlemler aşağıdadır.

BİGA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Kantin İşletme İşine Ait İhale İlanı

Okulun Adı

Yeniçiftlik Ortaokulu

Okulun Adresi

Yeniçiftlik Köyü Biga

Öğrenci Sayısı   (İlan Tarihi itibariyle)

Personel Sayısı (İlan Tarihi itibariyle)

Taşımalı öğrenci sayısı

Pansiyonda kalan öğrenci sayısı

Okulda hafta içi/hafta sonu kurs yapılıp yapılmadığı

Hafta içi ve Cumartesi günleri kurs yapılıyor

İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat

13.12.2022 -11:30

İhalenin Yapılacağı Yer

Biga İlçe Milli Eğitim Müd. Toplantı Salonu

Tesis Gideri

Kantinin işletileceği Süre(Ay)

Aylık Muhammen Bedeli

2000,00 ₺

Yıllık Muhammen Bedeli

18000,00 ₺

Geçici Teminat Tutarı

540 ₺

Döküman Bedeli

250 ₺

Dökümanın Satın Alınacağı Yer

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Döküman Bedelinin Yatırılacağı Hesap Numarası

TC.Ziraat Bankası Biga Şubesi (Biga Milli Eğt. Md.)        TR32 0001 0000 7410 0071 0250 17

İHALEYE KATILACAK KİŞİLERDE ARANACAK ŞARTLAR

1.T.C. vatandaşı olmak.

2.MEB Okul Aile Birliği Yönetmeliği'nin 20/11'de sayılan suçlardan hüküm giymemiş olmak

3.Adına kayıtlı başka bir kantin işletmesi olmadığı ve ihalelere katılma yasağı bulunmadığına dair belge sunmak. (Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odasından alınacaktır.)

4.İhaleye 65 (altmışbeş) yaşından gün almamış gerçek kişiler katılabilirler. Şirketler, dernekler, vakıf ve birlikler ihaleye katılamazlar.

5.İhale Komisyonu Başkanı ve üyeleri ile Birliğin Yönetim ve Denetleme Kurulu'nun eşleri ikinci dereceye kadar kan ve kayın hısımları ihaleye katılamazlar. Bu şartı çiğneyerek ihaleye girenler üzerine ihale yapılmış bulunsa dahi ihale bozulur. Kesin teminatı ilgili Okul Aile Birliği hesabına kayıt olunur. Sözleşme fesih edilir ve kantini kullananların tahliyesi yapılır.

6. Mesleki Yeterlilik Belgesi'ne sahip olmak.(MEB Okul Aile Birliği Yönet. Md.20/4)

7. İhalesine katıldığı okulun/kurumun servis taşımacılığını yapmamak.

8. İhale şartnamesini satın almış olmak

9. Geçici teminatı yatırmak.

10. Vergi Borcu olmadığını belgelendirmek.

11. SGK Borcu olmadığını belgelendirmek.

12. Kantin kira borcu olmadığını belgelendirmek                                                                                                                         (Sadece son işletilen kantin işletme sahibinden istenmekte olup kantinin işletildiği okul müd. alınacaktır.)

13.  Kendi kusurundan dolayı son bir yıl içinde kantin kiralama sözleşmesi feshedilenler ile ihalesi üzerine kalıp sözleşme imzalamayan istekliler ihaleye katılamazlar. Bu durumda olanlar ile sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşme fesh edilir ve kişi bununla ilgili bir hak talebinde bulunamaz.

İHALEYE KATILACAK KİŞİLERDEN İSTENEN BELGELER

1. Nüfus Cüzdanı fotokopisi(Üzerinde T.C. Kimlik Numarası Yazılı Olacak.)

2. Adli Sicil ve Arşiv kaydı.(Son bir ay içinde alınmış olması)

3. İkametgâh Belgesi

4. Başka bir kantin çalıştırmadığına dair bir yazı.(Biga Esnaf ve Sanat. Odası'ndan alınacaktır.)

5. İhalelere katılma yasağı olmadığına dair belge(Biga Esnaf ve Sanat. Odasından alınacaktır.)

6. Mesleki Yeterlilik Belgesi. (Belgenin Aslı olması gereklidir.)

(05/06/1986 tarih ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu hükümlerine göre kantincilik alanında alınmış ustalık belgesi sahibi olma şartı aranır. Ancak, yönetmeliğin 20'nci maddesinin 4'ncü fıkrasına göre yapılacak ihale ve işlemlerde katılımcılardan öncelikle kantin işletmeciliği ustalık belgesi, ustalık belgeli katılımcı bulunmadığı takdirde sırası ile işyeri açma belgesi, kalfalık belgesi, o da bulunmadığı takdirde kurs bitirme belgesine sahip olması şartı aranacaktır.)

7. İhalesine katıldığı okulun/kurumun servis taşımacılığını yapmadığına dair belge                       (Kantin ihalesi yapılacak okuldan alınacaktır.)

8. Vergi borcu olmadığına dair belge(İhale tarihinden önce son 1 ay içinde alınmış belge.)

9. SGK borcu olmadığına dair belge (İhale tarihinden önce son 1 ay içinde alınmış belge.)

10. Geçici teminatın yatırıldığına dair belge (Muhammen Bedel Tespit Komisyonunca belirlenen 1 yıllık (9 ay) kira bedelinin %3'ünden az olmak üzere geçici teminatın Okul Aile Birliğinin hesabına yatırılacaktır.)

Yayın: 02.12.2022 - Güncelleme: 02.12.2022 16:10 - Görüntülenme: 630

Etiketler :