ÇANAKKALE / BİGA - Yeniçiftlik Ortaokulu

Okulumuzda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkuyla kutlandı.

İlçe Bocce Turnuvasında kızlarda 2'inci erkeklerde 3'üncü olduk.

23 Nisan Etkinlikleri kapsamında ilçemizde ortaokullar arası düzenlenen Bocce Turnuvasında; Okul Bocce Kız Takımımız ilçe 2'ncisi ve Okul Bocce Erkek Takımımız ilçe 3'üncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜRBÜZ‘ü kutluyor, başarılar diliyoruz.

+1 FARKLA FARKLILIKLAR DEĞERLİDİR

"21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü"nde, down sendromlu bireylerin yaşamlarını daha iyi anlamak ve desteklemek için birlikte hareket etmenin önemli olduğunu vurgulayarak bu öğrencilerimize okullarımızda fedakârca hizmet sunan tüm öğretmenlerimize, personelimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz.

Vatanseverlik temalı değerler eğitimi çalışmamız.

Ock

Okulumuz, 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi nedeniyle düzenlenen karne dağıtım törenini gerçekleştirdi.

Ock

KARNE ÖNCESİ "DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI"

Ara

Deneme sınavında sınıflarının birincisi olan öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Ara

Türkçe öğretmenlerimizin rehberliğinde "Dilimizin Zenginlikleri " Projesi Kasım ayı eylerm planı dahilinde Bilen Oturur Çalışması.

Ara

Oğuzhan Öğretmenimizin rehberliğinde, "Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz; pano, etkinlik ve çizimlerle "Çevreme karşı sorumluyum" çalışmaları.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Bilen Oturur" etkinliği ve 5/A sınıf çalışmaları.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Proje Panoları hazırlanıyor.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ TANITIMI

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü bu mesleğin onurlu birer mensubu olarak okulumuz öğretmenleriyle kutladık.

Kas

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Mustafa Ertuğrul KESKİN , okul müdürlüğü görevini İbrahim AKKUŞAK'tan devraldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle yâd ediyoruz.