ÇANAKKALE / BİGA - Yeniçiftlik Ortaokulu

Okulumuzda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkuyla kutlandı.

İlçe Bocce Turnuvasında kızlarda 2'inci erkeklerde 3'üncü olduk.

23 Nisan Etkinlikleri kapsamında ilçemizde ortaokullar arası düzenlenen Bocce Turnuvasında; Okul Bocce Kız Takımımız ilçe 2'ncisi ve Okul Bocce Erkek Takımımız ilçe 3'üncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜRBÜZ‘ü kutluyor, başarılar diliyoruz.

+1 FARKLA FARKLILIKLAR DEĞERLİDİR

"21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü"nde, down sendromlu bireylerin yaşamlarını daha iyi anlamak ve desteklemek için birlikte hareket etmenin önemli olduğunu vurgulayarak bu öğrencilerimize okullarımızda fedakârca hizmet sunan tüm öğretmenlerimize, personelimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz.

Vatanseverlik temalı değerler eğitimi çalışmamız.

Ara

Türkçe öğretmenlerimizin rehberliğinde "Dilimizin Zenginlikleri " Projesi Kasım ayı eylerm planı dahilinde Bilen Oturur Çalışması.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Bilen Oturur" etkinliği ve 5/A sınıf çalışmaları.

Kas

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Mustafa Ertuğrul KESKİN , okul müdürlüğü görevini İbrahim AKKUŞAK'tan devraldı.

Ara

Yeniçiftlik İlk/Ortaokulu Kantin İhalesi için gerekli iş ve işlemler aşağıdadır.

Ekm

Okul bahçemizde yapacağımız programa tüm veli,öğrenci , kurum ve kuruluşlar davetlidir.

Eyl

Geçen yıl ekilen 1100 lavanta fidanı büyümeye başladı.Öğrencilerimizle birlikte otlarını, taşlarını  temizledik,okul - veli işbirliği ile de çapalama ve gübreleme ile kış ayına fidanlarımızı hazırlıyoruz.

Eyl

Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele için verilen eğitimlere okulumuza bağlı köylerimizden velilerimiz katıldılar. Çanakkale Valiliği Çanakkale il Jandarma  Komutanlığı 'nın verdiği eğitimlere ilgi büyüktü.

KADES uygulaması ile şiddetin önlenebildiğini öğrendik. Ayrıntılı bilgi için linke tıklayınız ve her kadının bu uygulamayı telefonuna indirmesini ve gerekli gördüğü yerde kullanmasını destekliyoruz.

STEM le Gelişiyorum / Erasmus Projesi

Haydi Çanakkale Evladımıza Sahip Çıkalım

Sayın takipçilerimiz , Ahmet Alp için herşey....Birlik olmanın zamanıdır .